Voor al uw telecommunicatie oplossingen
4-Tel Telecom
Zakelijk internet met glasvezel
Managed Voice
Mobiel en VoIP ineen
VoIP
Mobiel en Data
Het nieuwe werken
WAN-LAN-ICT
Neem contact met ons op
Zakelijk internet met glasvezel

Connectivity is van levensbelang.

Razendsnelle glasvezelverbinding

Glasvezel is de crème de la crème als het gaat om transport van informatie. Glasvezelverbindingen zijn in staat om informatie te transporteren met de snelheid van het licht. Sneller dan dat is echt niet mogelijk. Behalve deze revolutionaire snelheid biedt het gebruik van glasvezel u nog meer voordelen.

Meer toepassingen tegelijkertijd

Wat glasvezel extra interessant maakt is dat de revolutionaire snelheid niet alleen geldt voor het verzenden van informatie, maar ook voor het ophalen. Zowel upstream als downstream is een snelheid mogelijk tot 10 Gbps. Dat is duizelingwekkend. Deze eigenschap maakt glasvezel zeer geschikt voor het bundelen van verschillende toepassingen. Wat dacht u van het combineren van Internet, telefonie, elektronisch betalen, online back-up, remote aplicatiebeheer en het koppelen van verschillende vestigingen? Glasvezel is dus ideaal voor het combineren van zware toepassingen. Van bedrijfs- en terreinbeveiliging tot het houden van een videoconferentie tussen verschillende vestigingen van uw organisatie.

Geen wachtrijen

Omdat glasvezelverbindingen een ongekend grote capaciteit kennen, hoeft u niet bang te zijn voor het ontstaan van wachtrijen. Zelfs bij een maximaal gebruik van het netwerk ontstaat er geen vertraging en blijft de superieure kwaliteit behouden. Voiceworks garandeert standaard 99,97% uptime. Dat is nog eens fijn zaken doen.

Maximale veiligheid

Dankzij de ingenieuze architectuur van de glasvezelnetwerken is het mogelijk om alle diensten in een besloten netwerk (WAN Connect) te plaatsen. Dit biedt u de zekerheid dat bedrijfsgevoelige informatie binnen uw organisatie niet via internet wordt uitgewisseld. Ook als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft of als medewerkers vanuit huis werken.

Landelijk netwerk

Omdat er de laatste jaren duizenden kilometers glasvezelkabel zijn aangelegd in Nederland, ontwikkelt het gebruik van glasvezel zich explosief. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijfslocatie? Belt u dan met één van onze adviseurs. Op basis van uw postcode geven wij u dan direct uitsluitsel over de mogelijkheden.

Wilt u een deskundig advies over de beste oplossing voor uw situatie?

Neem dan contact op met 06-28 92 93 94Uw glasvezel specialist

 4-Tel Telecom
Zakelijk internet met glasvezel
Managed Voice
Mobiel en VoIP ineen
VoIP
Mobiel en Data
Het nieuwe werken
WAN-LAN-ICT
Neem contact met ons op