Voor al uw telecommunicatie oplossingen
4-Tel Telecom
Zakelijk internet met glasvezel
Managed Voice
Mobiel en VoIP ineen
VoIP
Mobiel en Data
Het nieuwe werken
WAN-LAN-ICT
Neem contact met ons op
VoIP

Uw onderneming is in hoge mate afhankelijk van telefonische bereikbaarheid. Nog altijd pakken klanten en relaties bij voorkeur de telefoon als ze u nodig hebben. Ook uw medewerkers bellen veelvuldig voor overleg en om zaken te doen. Maar telefonie is niet meer wat het geweest is. Dankzij IP Telefonie is telefonie veel voordeliger en flexibeler geworden. En dankzij 4-Tel Telecom net zo betrouwbaar als u gewend bent.

Wat is VoIP Telefonie?
VoIP staat voor Voice over Internet Protocol en dat houdt in dat het telefoonverkeer verloopt over een dataverbinding in plaats van een traditionele telefoonlijn. Afhankelijk van de omstandigheden en gewenste mogelijkheden heeft u de keuze uit een publieke of private, vaste of mobiele verbinding. Voor IP Telefonie is geen traditionele infrastructuur (analoge telefoonlijnen / ISDN-lijnen) nodig. Al het telefoonverkeer zal over enkele jaren via IP verlopen

Flexibel, voordelig, efficiënt
Steeds meer organisaties kiezen voor de voordelen van IP Telefonie. IP Telefonie is goedkoper dan traditioneel bellen en biedt veel extra functionaliteit en flexibiliteit. Zo kunt u talloze bedrijfsapplicaties en ook mobiele telefonie integreren waardoor er meer efficiency ontstaat in de bedrijfsvoering en communicatie. En wanneer u kiest voor IP Telefonie, is de overstap naar een hosted oplossing zo gemaakt. Voordeel van een hosted oplossing is dat u nooit te maken heeft met overcapaciteit; u betaalt een vast bedrag per maand per werkplek en kunt eenvoudig naar behoefte kiezen voor meer of minder werkplekken.

Zorgeloos overstappen
Gezien de vele voordelen zullen steeds meer organisaties die toe zijn aan de vervanging van hun bedrijfscentrale overstappen op IP Telefonie. Kiest u voor 4-Tel Telecom dan stapt u zorgeloos over, kunt u uw bestaande nummers behouden, ondervindt u geen onderbreking tijdens de migratie en ondersteunen  wij u ook bij de opzegging van uw oude lijnen.

Voordelen
- Voordeliger dan traditionele telefonie
- Geen verborgen kosten
- Flexibel: betalen per werkplek per maand (alleen bij IPT Hosted)
- Efficiënt: integratie van bedrijfsapplicaties
- Zorgeloos overstappen
- Behoud van nummersUw VoIP specialist

4-Tel Telecom
Zakelijk internet met glasvezel
Managed Voice
Mobiel en VoIP ineen
VoIP
Mobiel en Data
Het nieuwe werken
WAN-LAN-ICT
Neem contact met ons op