Voor al uw telecommunicatie oplossingen
4-Tel Telecom
Zakelijk internet met glasvezel
Managed Voice
Mobiel en VoIP ineen
VoIP
Mobiel en Data
Het nieuwe werken
WAN-LAN-ICT
Neem contact met ons op
Mobiel en Data

Mobiliteitsoplossingen

De vrijheid om te communiceren op uw eigen tempo. Geheel op maat van uw zakelijke communicatie wensen, eisen en unieke behoeften. En niet andersom. Dat is wat wij u kunnen bieden.

Met onze mobiliteitsoplossingen bent u verzekerd van flinke kostenbesparingen, een goede dekking en een goede service.
4-Tel Telecom treedt al jarenlang op als onafhankelijke partner voor providers met hoogwaardige netwerken zoals Yes Telecom, KPN en Vodafone.

iphone5

Welk abonnement?

De prijzen, condities en voorwaarden veranderen zeer regelmatig in de mobiele telecommarkt. De keuze voor een zakelijk telefonie of data abonnement is niet gemakkelijk. Wij kennen de markt goed en zijn snel in staat om de beste mobiele oplossing voor uw bedrijf te vinden.
Of het nu gaat om het mobiele abonnement voor uw GSM's (spraak), smartphone's (spraak /data), laptops en tablets(data) wij adviseren u vanzelfsprekend met de beste oplossing.


Belangrijke eerste stap is het maken van een objectieve analyse van het belgedrag en de huidige kosten binnen uw bedrijf. Bellen uw werknemers veel onderling? Wordt er veel van- en naar het buitenland gebeld? Gaat het om lange of korte gesprekken? Vragen die van belang zijn voor de keuze van het beste zakelijke mobiele telefoonabonnement. Op basis van deze analyse adviseren wij het optimale abonnement voor uw zakelijk mobiele wensen binnen uw organisatie.


Lange termijn relatie.
4-Tel Telecom wil meer zijn dan een leverancier van zakelijke mobiele telefonie en data. Een partner voor de lange termijn waarbij uw belang telt en niet die van de provider. Daarnaast streven wij erna een totaalleverancier te zijn, want naast mobiele telefonie zijn wij gespecialiseerd in Hosted VoIP oplossingen.
Voor al uw mobiliteitsoplossingen


4-Tel Telecom
Zakelijk internet met glasvezel
Managed Voice
Mobiel en VoIP ineen
VoIP
Mobiel en Data
Het nieuwe werken
WAN-LAN-ICT
Neem contact met ons op