Voor al uw telecommunicatie oplossingen
4-Tel Telecom
Zakelijk internet met glasvezel
Managed Voice
Mobiel en VoIP ineen
VoIP
Mobiel en Data
Het nieuwe werken
WAN-LAN-ICT
Neem contact met ons op
WAN-LAN-ICT

Onze samenwerking met Crystal-Networks.Scherm

Crystal-Networks is in staat uw gehele netwerk WAN - LAN en ICT omgeving door te lichten en te optimaliseren. Een flexibele werkplek is vandaag de dag ondenkbaar binnen een zakelijke ICT omgeving. Wanneer er op kantoor of vanaf thuis gewerkt wordt, of zelfs vanaf meerdere locaties, dan is het persoonlijke gebruikersprofiel, met bijbehorende rechten en netwerkshares niet meer weg te denken. Verschillende situaties vragen dan ook om verschillende oplossingen, vandaar dat DNS uiteenlopende modellen kan aanbieden van thin clients, werkstations tot laptops.

Door mee te denken, advies uit te brengen en altijd de wens van de klant centraal te stellen kan Crystal-Networks de juiste keuze voor nu en voor in de toekomst bieden. Aangezien Crystal-Networks in de loop der jaren contacten heeft onderhouden met veel verschillende leveranciers, kan er een scherpe prijs voor hoogwaardige soft- en hardware verwacht worden.

Naast deze moderne maar traditionele ICT oplossingen kan Crystal-Networks sinds kort ook een unieke SaaS (Software as a Service) oplossing bieden. Hiermee hoeft u zelf niet meer de aanzienlijke investering te doen in fysieke servers, en deze inpandig in uw netwerk te plaatsen, maar in het beveiligd datacenter bij Crystal-Networks, waar alles redundant is uitgevoerd. Het enige wat nog nodig is op kantoor zijn werkplekken (in de vorm van thin clients, werkstations of laptops), switches met een router en een hoogwaardige internetverbinding. Kortom; ICT voor een vast bedrag per maand, gebaseerd op het aantal gebruikers, zonder verrassingen!

CDMet een virtuele werkplek ben je niet langer meer afhankelijk van eigen hardware en locatie. Ideaal voor thuiswerkers of mensen die voornamelijk buiten kantoor werkzaam zijn. De rekenkracht en het geheugen doet er niet meer toe, dat wordt allemaal geleverd door de aanbieder van de virtuele werkplek. Je hoeft dan ook niet perse met een PC in te loggen - een IPad of een mobiele telefoon volstaat in de meeste gevallen.

Door de samenwerking met Crystal-Networks zijn wij in staat uw gehele bedrijf te voorzien van alle gewenste WAN en LAN communicatie en ICT, middelen en diensten.

Interesse? Bel Crystal-Networks 035-760 0000 voor meer informatie.

 Uw WAN-LAN-ICT specialisten


4-Tel Telecom
Zakelijk internet met glasvezel
Managed Voice
Mobiel en VoIP ineen
VoIP
Mobiel en Data
Het nieuwe werken
WAN-LAN-ICT
Neem contact met ons op