Voor al uw telecommunicatie oplossingen
4-Tel Telecom
Zakelijk internet met glasvezel
Managed Voice
Mobiel en VoIP ineen
VoIP
Mobiel en Data
Het nieuwe werken
WAN-LAN-ICT
Neem contact met ons op
Het nieuwe werken

 

Het Nieuwe Werken is een andere manier van werken en samenwerken, ondersteund door de laatste technologie. In het Nieuwe Werken gaan mensen en organisaties flexibeler om met arbeidstijd en werkomgeving. Hierdoor voelen mensen zich prettiger. En wordt de organisatie productiever.  


Het Nieuwe Werken is in de praktijk voor elke organisatie anders.

In het Nieuwe Werken maakt uw organisatie gebruik van de laatste technologie voor (samen)werken en communiceren. Naast hogere productiviteit van uw mensen levert deze technologie een extra voordeel op: u kunt direct besparen op de totale kosten van uw IT. Technologie voor het Nieuwe Werken is geen kostenpost, maar een strategische asset van uw organisatie.

Besparen op communicatiesystemen

Een systeem voor telefonie, eentje voor voicemail, voor chatten, voor videovergaderen - verschillende communicatiesystemen leiden tot hoge kosten. Bespaar op uw IT kosten door uw communicatiesystemen te consolideren en

Kansen om kosten te verlagen

  • Voorheen had u verschillende systemen nodig voor verschillende vormen van communicatie. En had elke vestiging van een bedrijf wel zijn eigen telefooncentrale. Tegenwoordig is het dankzij Unified Communications veel praktischer en voordeliger om verschillende systemen bij elkaar te brengen in één geheel. En om vestigingen te ondersteunen via een veilige verbinding met de hoofdvestiging.
  • Veel telefooncentrales en voicemailsystemen zijn verouderd en worden niet meer door de fabrikant ondersteund. Als u ze vervangt door een geconsolideerd systeem slaat u twee vliegen in één klap: nieuwe technologie en lagere kosten. Zelfs als een uitzondering maakt voor bijvoorbeeld een technische ingewikkelde callcenter, bent u met consolidatie toch veel goedkoper uit.

Wij willen graag met u van gedachten wisselen omtrent uw wensen en onze mogelijkheden. Op basis van deze informatie werken wij een voorstel uit.

Neem contact met ons op voor een afspraak tel 06-28 92 93 94 of mail ons.

 De nieuwe werken specialist

 4-Tel Telecom
Zakelijk internet met glasvezel
Managed Voice
Mobiel en VoIP ineen
VoIP
Mobiel en Data
Het nieuwe werken
WAN-LAN-ICT
Neem contact met ons op